Marijeta Matijaš

Marijeta Matijaš rođena je 07. 10. 1985. godine u Puli. Na Filozofskom fakultetu u Rijeci studirala je kroatistiku te 2010. stekla zvanje profesorice hrvatskog jezika i književnosti, nakon čega stječe i zvanje lektorice.

Dugi niz godina radila je na regionalnoj istarskoj televiziji kao novinarka, voditeljica i urednica u informativnom i dnevnom programu. Za sobom ima i iskustvo u poslovnom planiranju, vođenju i koordiniranju međunarodnih i domaćih projekata, PR-u i izdavaštvu.

Godine 2014. ulazi u poduzetništvo. Pokreće tvrtku Kreacija za poslovno savjetovanje te niz edukacijskih programa kojima pomaže poduzetnicima u njihovom poslovanju. Istovremeno neizmjerno puno ulaže u vlastito obrazovanje pa tako 2016. godine stječe zvanje NLP praktičara. Urednica je i lektorica nekoliko knjiga osobnog i poslovnog razvoja te autorica priručnika Poslovna komunikacija u praksi koji će ugledati svjetlo dana sredinom 2017. godine. Tijekom televizijske sezone 2015. – 2016. bila je urednica i voditeljica TV emisije o poduzetništvu „Poslovni kod“.

Specijalizirala se u vođenju edukacija (predavanja te jednodnevnih i višednevnih radionica), pripremi natječajne dokumentacije za potpore male vrijednosti te promociji poduzetništva putem medija i publikacija.

Želja joj je čim više približiti poduzetništvo društvu, naročito osjetljivim skupinama, kao odgovor na nezaposlenost, educirati i informirati kako pokrenuti i voditi vlastiti posao te kako uživati u poduzetništvu i ostvarivanju vlastite misije. Cilj joj je u skoroj budućnosti osnovati Centar znanja i kompetencija u kojem će se redovito održavati edukacije te pružati pomoć i savjetovanje poduzetnicima.

 

Kreacija j.d.o.o.
kreacija.info@gmail.com
www.kreacija.info
+385 97 638 31 43