MARIJETA MATIJAŠ

Marijeta Matijaš rođena je 07. 10. 1985. godine u Puli. Na Filozofskom fakultetu u Rijeci studirala je kroatistiku te 2010. stekla zvanje profesorice hrvatskog jezika i književnosti, nakon čega stječe i zvanje lektorice.

Dugi niz godina radila je na regionalnoj istarskoj televiziji kao novinarka, voditeljica i urednica u informativnom i dnevnom programu. Za sobom ima i iskustvo u poslovnom planiranju, vođenju i koordiniranju međunarodnih i domaćih projekata, PR-u i izdavaštvu.

Godine 2014. ulazi u poduzetništvo. Pokreće tvrtku Kreacija za poslovno savjetovanje te niz edukacijskih programa kojima pomaže poduzetnicima u njihovom poslovanju. Istovremeno neizmjerno puno ulaže u vlastito obrazovanje pa tako 2016. godine stječe zvanje NLP praktičara. Urednica je i lektorica nekoliko knjiga osobnog i poslovnog razvoja te časopisa i brošura. Autorica je priručnika Mali jezični savjetnik za poduzetnike i Poslovna komunikacija u praksi koji će ugledati svjetlo dana krajem 2017. godine. Tijekom televizijske sezone 2015. – 2016. bila je urednica i voditeljica TV emisije o poduzetništvu „Poslovni kod“.

Bavi se lekturom i uredništvom različitih publikacija te održava radionice i poslovne treninge iz područja javnog nastupa i komunikacije s medija.

Intervju s Tatianom Cameron – Tajči

Kreacija j.d.o.o.
kreacija.info@gmail.com
www.kreacija.info
+385 97 638 31 43