Predavanje za žene o samozapošljavanju “Probudi se – Pokreni se”

Svaka promjena u životu je teška, pa i ova. Ako imamo posao, zahvalne smo što ga uopće imamo, pa radimo sve što nam se kaže, za malu plaću i unatoč tome što smo nezadovoljne i što nam se taj posao ne sviđa. Teško je pomisliti na promjenu, no upravo je ovo predavanje osmišljeno na način da informira o mogućnostima samozapošljavanja, kako izgleda i koji je put pokretranja svog vlastitog posla te koji su poticaji dostupni poduzetnicima početnicima.
Na ovom predavanju imati ćemo vrlo zanimljive gošće, jednu posebnu, s obzirom da će nam se javiti iz Amerike, a pričati će nam upravo o tome kako je važno da se probudimo. Tajči Cameron će podijeli iskustva ljudi koje je intervjuirala – kako su na nju ostavili dojam, predstaviti svoj projekt Waking Up Revolution i tv emisije Waking Up In America, ispričati će nam svoj put od Tajči koju svi znamo do Tajči koja je danas te će nam ukratko reći što znači biti poduzetnik u Americi.
No, s obzirom da mi živimo u Hrvatskoj, drugi dio, onaj malo veći odnositi će se na vrlo konkretne primjere, savjete, informacije o tome kako se pokrenuti, od kuda krenuti, što sve postoji oko nas, što možemo odmah sutra učiniti, gdje možemo tražiti poticaje. Marijeta Matijaš iz tvrtke Kreacija će nas provestio kroz ovaj konkretniji dio predavanja, ali i moderirati razgovor naših ostalih gošći koje će nam na svojim konkretnim primjerima ispričati kako su one krenule: Sanja Vale Čupić, osoba koja je sa svojom djecom osmislila igru “Osvoji Jadran”, Silvija Radulović, osoba koja je iskoristila poticaje HZZ-a za samozapošljavanje, ali i sama Marijeta Matijaš, je mlada vlasnica tvrtke Kreacija, koja je iskoristila poticaje. Isto tako, sretne smo što će nam u goste doći i predjednica BPWa, gđa. Alida Perkov, žena koja je okružena poduzetnicama, ukratko će nam predstaviti udrugu koju vodi, i sigurno reći neki dobar savjet.

Predavanje je organizirano u suradnji s Gradskom knjižnicom Pula koja će pripremiti nekoliko knjiga na tu temu, koga bude zanimalo saznati više o poduzetništvu.

Vidimo se u srijedu, 28. 10. u 18:00 Gradska knjižnica i čitaonica Pula!

Plakat Probudi se - Pokreni se

Podijeli na društvenim mrežama
0