Edukacija “Umijeće javnog nastupa”, Medulin, 14. – 16. 10. 2016.

Nastavljamo s ciklusom edukacija za mlade na području općine Medulin. Ovoga puta tema je “Umijeće javnog nastupa”. Edukacija će se održati tijekom tri dana, od 14. do 16. listopada 2016. u Medulinu.

OPIS EDUKACIJE: Unatoč uvjerenju, Umijeće javnog nastupa nije nešto što se ne može naučiti. Dapače, ovladavanje javnim nastupom i govorništvom, vještine su koje se uče. Ipak sve polazi od dobre pripreme, stoga ćemo na edukaciji na primjerima naučiti kako se pripremiti za javni nastup (kako pripremiti dobru prezentaciju ili govor), kako se pravilno izražavati u govoru i pismu, kako i kada uvježbavati svoje prezentacije i govore te kako se fizički pripremiti za javni nastup, prisjetit ćemo se i osnova neverbalne komunikacije te u konačnici naučiti prevladati i/ili obuzdati strah i tremu.

Edukacija je zamišljena kao interaktivna radionica koja će se provoditi na primjerima iz prakse, a polaznici će kreirati vlastite prezentacije i/ili govore na kojima će vježbati javni nastup, naučit će kako pripremiti prezentaciju, kako se pravilno izražavati, kako se pripremiti za javni nastup, ali i neverbalnu komunikaciju te mogućnosti prevladavanja straha i treme!

Kome je edukacija namijenjena? 
– svim mladima s područja Općine Medulin
– mladima koji se planiraju baviti poduzetništvom
– organizatorima/voditeljima organizacija
– udrugama, posebno osobama zaduženim za komunikaciju s javnosti

Termini edukacija:
– petak 14.10(od 17:30-19:30),
– subota 15.10.(od 09:30-15:00) te
– nedjelja 16.10.(od 10:00-13:00) u Medulinu, Blok 11/1.kat
Edukacija će sadržavati i pauze za kavu/odmor, a Savjet mladih osigurao je besplatnu kavu, piće i grickalice za sva tri dana edukacija, a u subotu i marendu za sve polaznike.

Edukacija je BESPLATNA za sve polaznike. Prijava na edukaciju je obavezna, a prijave se zaprimaju do 12.10. ili do popunjavanja mjesta. Prijaviti se možete na linku.

Organizator edukacije je Savjet mladih Općine Medulin uz potporu Općine Medulin. Provoditelj edukacije je Kreacija j.d.o.o.